Tudi letos smo ustvarjalci spletnih strani Nadškofije Ljubljana pregledali, katere objave so bile najbolj odmevne v letu 2019 na družbenih omrežjih nadškofa msgr. Stanislava Zoreta.

Facebook

 

Na družbenem omrežju Facebook smo presegli 2000 sledilcev, čakamo pa še 2000. všeček strani. Veseli pa smo, da je najbolj všečkana objava tista, ki je bila tudi nam zelo pri srcu. Štirje novoposvečeni duhovniki so Božji blagoslov in ob pomanjkanju duhovnih poklicev se očitno tega zavedate tudi naši sledilci.  Ta objava je bila tudi največkrat komentirana. Naj se všečki in komentarji spremenijo v naše molitve za nove duhovne poklice.

Danes bomo prvič deležni blagoslova naših novomašnikov Gregor Bregar, Tadej Ložar, Roka in Vito Urbanija. Bogu, njihovim…

Objavil/a Nadškof Stanislav Zore dne Sobota, 29. junij 2019

 

V nemirnem svetu v katerem živimo, nas je razveselila tudi največkrat deljena objava. Verjamemo pa, da ste še večkrat v resnici, kot na družbenih omrežjih delili Luč miru iz Betlehema.

Nocoj bo začel svoje romanje po Sloveniji plamen Luči miru iz Betlehema. Skavtom se zahvaljujem, da so ga prinesli v…

Objavil/a Nadškof Stanislav Zore dne Nedelja, 15. december 2019

Twitter

 

Tudi na Twitterju sta bili v ospredju dve objavi. Daleč najbolj všečkana je čestitka našim odbojkarjem za uspeh v polfinalu evropskega prvenstva.

Čivk, ki ste ga najbolj delili in največkrat komentirali pa se nanaša na 60. obletnico smrti škofa Gregorija Rožmana.